Drömmer om svajande sommarkjolar
Inlägget innehåller reklamlänkar till Afound

Godmorgon tisdag! Solen skiner utanför fönstret, jag börjar känna mig riktigt frisk så nu kan jag börja räkna ner till de symptomfria karantändagarna och jag hade först tänkt gå till kontoret i morgon men jag lyssnar nog på alla råd och rekommendationer och håller mig hemma resten av veckan och kör igång ordentligt på måndag.

Jag sitter här och drömmer mig fram till härliga sommardagar för nu vill jag börja använda sommarkjolar och strosa runt i.. och även om jag vet att det är kanske förkastligt så drömmer jag efter att få resa lite.. jag måste inte resa till en vingård i norra Italien (som på bilden ovan från 2017) men jag vill åka till Sala silvergruva som ligger bara några mil härifrån men i en annan kommun.. som exempel.

Vad sägs om att svassa runt i en skön grön linnekjol med knappar eller en superfin beige volangkjol?

Jag har nog alltid tyckt om fina långa kjolar, men de här lite mer böljande varianterna har jag bara tyckt är fina på andra.. men den gula lite gammeldags med knappar känner jag nästan att den ropar på mig. Den rosa plisserade kjolen kan jag tänka mig är superhärlig på en sommarkväll på stan med kärleken :-)

Lite mer till vardags på jobbet skulle jag mer än gärna ha den ljusblå snedskurna kjolen med en vit t-shirt till och ett par ballerina. Så enkelt och vardagssnyggt. Den gröna satinkjolen passar utmärkt med en stickad kofta och ett par sneakers.. åh så fint!

Kika in till Afound vetja, dom har jättemycket fint till väldigt bra priser!!

Ha nu en alldeles förträffligt fin tisdag, mina fina läsare. Nu måste jag jobba vidare :-). Och fortsätta drömma om när jag kan sväva runt i sommarkjolen på gräsmattan som värsta Julie Andrews!!