Drömmer om svajande sommarkjolar

Inlägget innehåller reklamlänkar till Afound

Godmorgon tisdag! Solen skiner utanför fönstret, jag börjar känna mig riktigt frisk så nu kan jag börja räkna ner till de symptomfria karantändagarna och jag hade först tänkt gå till kontoret i morgon men jag lyssnar nog på alla råd och rekommendationer och håller mig hemma resten av veckan och kör igång ordentligt på måndag.

Jag sitter här och drömmer mig fram till härliga sommardagar för nu vill jag börja använda sommarkjolar och strosa runt i.. och även om jag vet att det är kanske förkastligt så drömmer jag efter att få resa lite.. jag måste inte resa till en vingård i norra Italien (som på bilden ovan från 2017) men jag vill åka till Sala silvergruva som ligger bara några mil härifrån men i en annan kommun.. som exempel.

Vad sägs om att svassa runt i en skön grön linnekjol med knappar eller en superfin beige volangkjol?

Jag har nog alltid tyckt om fina långa kjolar, men de här lite mer böljande varianterna har jag bara tyckt är fina på andra.. men den gula lite gammeldags med knappar känner jag nästan att den ropar på mig. Den rosa plisserade kjolen kan jag tänka mig är superhärlig på en sommarkväll på stan med kärleken :-)

Lite mer till vardags på jobbet skulle jag mer än gärna ha den ljusblå snedskurna kjolen med en vit t-shirt till och ett par ballerina. Så enkelt och vardagssnyggt. Den gröna satinkjolen passar utmärkt med en stickad kofta och ett par sneakers.. åh så fint!

Kika in till Afound vetja, dom har jättemycket fint till väldigt bra priser!!

Ha nu en alldeles förträffligt fin tisdag, mina fina läsare. Nu måste jag jobba vidare :-). Och fortsätta drömma om när jag kan sväva runt i sommarkjolen på gräsmattan som värsta Julie Andrews!!

RELATED POSTS

6 Comments

 1. Svara

  Catta

  6 maj, 2020

  Så härliga kjolar du hittat, älskar svala fladdriga plagg :)
  Längtar också efter att få resa, till Spanien eller Grekland men också inom Sverige.
  Vill hälsa på vännerna i Sthlm, Höllviken och Helsingborg men vet inte om det är att tänka på än.. Även vännerna i Norge vill jag hälsa på men det blir säkert inget med det på länge.
  Självklart får man längta, drömma och önska, finns inget förkastligt i det för det är ju som att önska att viruset inte fanns, eller hur! Och det gör vi ju alla :)

  Ha en härlig dag fina du!
  Kram

  • Svara

   Ulrica

   8 maj, 2020

   Tack fina du :-). Ja, åka och hälsa på goda vänner är ju verkligen något jag tror många av oss saknar. Det är ju något visst med social samvaro som vi behöver för att må bra. KRAM

 2. Svara

  Tina ME

  6 maj, 2020

  Härligt att du känner dig piggare nu fina vän <3. Nu kan du snart få börja boa in dig på riktigt. Snygga kjolar!!! Och särskilt den som du har på dig på bilden. Du passar väldigt bra i rosa.Kram //Tina

  • Svara

   Ulrica

   8 maj, 2020

   Tusen tack, min kära vän <3. KRAM

 3. Svara

  Maria - Wikers Liv

  7 maj, 2020

  Hej! Tack för rara hälsningar hos mig!
  Så underbart vacker bild på dig! Ja, nu längtar man verkligen efter sommarkjolar och klänningar! Jag är inte riktigt bästis med att ha långa kjolar eller klänningar, annars hade man ju snart kunnat börja.
  Men… nog kan du väl ta en dagstripp till Sala? Jag tänker att det är ju många som veckopendlar för att de jobbar på annan ort med timmars resväg… och det gör de väl fortfarande? Jag tänker att risken att belasta en annan kommun/läns sjukvård är ju inte stor om man gör en liten dagstripp och är hemma på några timmar? Och smittan finns ju överallt och vi ska ju hålla oss hemma om vi känner av något… så förstår egentligen inte varför du inte skulle kunna åka dit en sväng. :) Man kan ju må bra av lite miljöombyte, om det är möjligt! ;) :)
  Kram och ha en fin torsdag!
  /Maria

  • Svara

   Ulrica

   8 maj, 2020

   Vilken tur att vi är olika :-). Jag gillar både långa och korta klänningar och kjolar, men har nog mest använt långa klänningar då de döljer lite av det dåliga självförtroendet :-). Dumt, javisst!! Men jag tycker mig minnas att du använder klänning en del men lite kortare varianter.. superfin är du! Ja, det där med att resa.. jag tycker att det är så svårt och det känns som att hur jag än gör så gör jag fel.. men det är kanske som du säger, att en tur på några timmar är OK. Det måste jag undersöka närmare så jag gör så rätt som möjligt här i sommar :-). KRAM

LEAVE A COMMENT