Dags att börja jobba igen
Inlägget innehåller reklamlänkar till Kappahl och Cervera

Nu är det dags att väcka den här hjärnan och åka till jobbet efter att ha varit hemma i tre veckor med influensa. Det känns jättekonstigt att sätta på sig vanliga kläder, borsta håret och sminka sig.

Dagen till ära så fick jag äntligen använda min mjuka och snygga tunika i jeanstyg.. den här kan dressas både upp och ner med olika kläder och smycken till. Såna kläder gillar jag. Mina favorit-fuskskinnbrallor skulle jag kunna ha varje dag.. lika sköna som mysbrallor :-)

Det känns lite konstigt att lämna huset, det är ju första gången sen vi flyttade in som jag nu lämnar gården för den vanliga vardagen. Det ska bli spännande och skönt att komma in i normala rutiner igen. Jag har saknat mitt jobb och mina kollegor :-)

Jag tar stora tekoppen och startar dagen innan jag åker och så hoppas jag att ni alla får en riktig toppenvecka!! KRAM från en smått måndagsförvirrad Ulrica