Blev bjuden på tastemotion

Igår fick jag en inbjudan via Nordic Travelbloggers, att gå på en vad jag misstänker genomläcker lunch, arrangerad av Costa Brava Pirineu de Girona.

Jag kan bara tänka mig att det väntar något helt spektakulärt och självklart ska ni få se bilder här efteråt. Jag hoppas bara att jag kan fånga det på bästa sätt :-).

Girona och Costa Brava är ett resmål jag mer än gärna skulle åka tillbaka till och utforska ännu mer. Jag var där på en långweekend för ganska länge sedan nu, och då var fokus lite mer på att åka in till Barcelona, så jag skulle gärna se mer av Girona, de böljande kullarna, skidbackarna och matkulturen. Please, take me back again :-)

Stort TACK för inbjudan, jag ser med stor spänning fram emot detta!

RELATED POSTS

4 Comments

 1. Svara

  Sallys hus

  26 mars, 2019

  Heeeeej vännen…
  Va spännande…å jag är ju övertygad om att dina bilder kommer bli magiska..;)
  Å jag var här i går och läste men nu är jag så snurrig så jag vet inte om jag kommenterade eller om jag inte hann…
  Men ååå va det är soligt att läsa alla de där frågorna du ställer till dig själv å dina fjällbilder är amazing… å supersnygg är du i den där fina jackan som jag ju inte tycker du behöver be om ursäkt för eller tro att du uppmanar till köp. Om man nu behöver en ny jacka är det väl toppen att få ett tips å slippa leta själv.. Vuxna människor tar ansvar för sig själva…så det så!!
  Kraaaaam fina du!

  • Svara

   Ulrica

   12 april, 2019

   Vad kul att du gillar mina bilder och mina fråge-inlägg <3. Ja, visst är det så att vi alla tar ansvar för oss själva, men i dagens debatt om köphysteri och klimatkamp så vill jag gärna dra ett litet strå till stacken, men på mitt egna lilla vis :). KRAM

 2. Svara

  Lena - gott för själen

  28 mars, 2019

  Det kommer säkerligen att bli en riktigt trevlig och god lunch!

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   12 april, 2019

   Ja, det hoppas jag på :) KRAM

LEAVE A COMMENT