Bästa sällskapet idag

Glad Alla hjärtans dag, mina kära läsare!

Vad är väl bättre än att hänga med sina nära och kära idag? Den här lilla godingen längtar jag efter just nu så det gör ont, har inte träffat honom på flera dagar och det passar sig inte!!

Det är helt sanslöst, han fyller snart 1 år. Jag minns det som igår när vi fick samtalet och en första bild på William. Vi satt i husvagnen och åkte hem i ilfart för att åka och träffa det lilla livet. Nu är han en helt underbar kille, med massor med bus i blicken och precis så där gosig som en 1-åring är. Han tror att han kan gå, men stupar när han försöker så huvudet vill mer än kroppen :-).

Inte leka på nätterna, lilla Wille

Nu önskar vi bara för hans kära föräldrars skull att han börjar sova på nätterna också och inte tror att man ska leka mellan 2 och 4 på nätterna.. han påminner såååå mycket om sin mamma och morbror, som inte heller hade behov av att sova. Något säger mig att det kan komma ifrån mig…

Hur som helst.. ikväll blir det filmkväll hemma hos Denise, Adam och William. Även Thomas och Nathalie kommer dit så jag ska tanka barn och barnbarnsenergi heeeela kvällen!

En bättre dag, helt enkelt