Bara jag och mörkret

Inlägget innehåller reklamlänkar till Cervera

Gårdagen blev inte riktigt så som jag hade tänkt mig. Shoppingrundan inför bröllop och husvagnsfix blev halvfärdig, den önskade restaurangmiddagen blev till toast hemma i soffhörnet med trött huvud och en härjande förkylning, så kameran låg kvar hemma. Så kan det bli ibland.

Men idag är en ny dag. Huvudet knakar lite fortfarande, näsan rinner och halsen bråkar.. men jag mår toppen ändå för idag är det mys på hög nivå. Läs gärna hos Katarina och fundera lite över varför allt är så mysigt på hösten?!

Så här i gryningen på lördagen tassar jag upp för mig själv medan min älskling snarkar sött på kudden. Jag kokar en kopp te i gamla favoritkoppen från Spode och tänder ljusen på bordet i vardagsrummet (lyktorna från Iittala finns här och här) och häller ner mig i den mest nedsuttna delen av soffan (min favoritplats är precis i skarven av två sittdynor så där har jag fått en egen liten grop vilket förstås är jättedåligt, men så skönt) och bara njuter av höstmörkret utanför dörren.

Jag älskar verkligen hösten!!

Och idag då.. jo då ska det köpas krokar till Säfsen, dryck till bröllopet, det ska åkas till återbruket med lite skräp och vi ska vara barnvakt åt lilla William när Denise och Adam åker och köper ny säng och sen samlas båda kidsen med familjer här hemma ikväll. Sa jag att det är mysigt?!

Pussåkram på er alla!!

27 september, 2019
28 september, 2019

RELATED POSTS

6 Comments

 1. Svara

  Fotograf Annie

  28 september, 2019

  Hösten är verkligen mysig :D

  • Svara

   Ulrica

   8 oktober, 2019

   Tack snälla du! KRAM

 2. Svara

  Sallys hus

  28 september, 2019

  Men åååå hjärtat… SÅ trist att du är hängig just NU…
  Skynda skynda att bli frisk för nästa helg ska du ju skriva historia i dun livssaga… <3
  Å JAAAA det är SÅÅÅÅ mysigt nu… Här regnar det och jag tror jag ska tända en brasa….;)
  Kraaaaaaam

  • Svara

   Ulrica

   8 oktober, 2019

   Tack snälla du! Åh, vad mysigt med en brasa. Det saknar jag, att vi inte kan ha sån här i vårt lilla radhus. Kraaaam

 3. Svara

  Tina ME

  28 september, 2019

  Ja visst är det mysigt med hösten ändå? Krya på dig nu vännen. Jag har klarat mig från förkylningen än så länge men jag känner att den ligger där och lurar. Jag kämpar på med mina anti-virustabletter och de verkar hjälpa peppar, peppar… Kram //Tina

  • Svara

   Ulrica

   8 oktober, 2019

   Tack snälla du! Ja, just det ja.. dom där tabletterna måste jag kolla upp!! KRAM

LEAVE A COMMENT