Att nåt så lite kan betyda så mycket ibland

Inlägget innehåller reklamlänkar till iDeal of Sweden

Ända sedan jag började på mitt jobb på Basalt så har jag haft två telefoner, en privat och en jobbtelefon, på grund av att jag dels ville ha mitt egna abonnemang kvar och dels för att det kändes bäst att ha en separat telefon eftersom jag fotar mycket och hänger mycket på sociala medier.

Däremot så har det varit riktigt drygt att släpa på dubbla telefoner och i princip alltid när jag valt att inte ta med jobbtelefonen av olika anledningar så har någon ringt och behövt få tag på mig. Nejdå, jag är absolut inte oumbärlig eller så, men jag har larmjour dygnet runt och har förmånen att kunna styra mina arbetstider lite fritt mot att vara tillgänglig på telefon, så det är ett enkelt val att tillmötesgå.

Men nu så äntligen när de nya iPhone X-modellerna släpptes så kom funktionen att ha dubbla abonnemang i samma telefon, så nu har jag bara en enda telefon och missar inga samtal längre.

Såklart måste jag klä in den i ett tjusigt skal och som länge tillbaka så använder jag iDeal of Sweden som håller bäst av de jag provat genom åren, och den här gången valde jag ett havsblått. Vill du ha 20% rabatt på ett eget skal ifrån iDeal of Sweden så använd koden 20MONOGRAM när du handlar från denna länk. Passa på vetja :). Jag rekommenderar dem varmt!!