Att bara vara..

Tisdag kväll hörrni.. det är galet vad dagarna går förbi. Nu i kväll kom mina föräldrar förbi och vi myste framför Trädgårdstider på teven. Utanför ösregnade det och blåste ganska kyligt, så brasan var riktigt skön inomhus :-)

I morgon väntar en spännande kväll. Två kära vänner har gett mig order om att hålla mig hemma och inte åka någonstans efter jobbet. Undrar vad dom har i kikaren?! Hur som helst så är det alltid mysigt att hänga med dem så det blir säkerligen något bra :-)

Sov gott fina ni!!

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Helena - Oh darling, let's be adventurers

  13 maj, 2020

  Lät ju spännande med besök och inte veta exakt vad som väntar.

  Superfin kopp du hade också!!

  • Svara

   Ulrica

   14 maj, 2020

   Tack snälla :). Ja, jag hade mina små aningar men man vet ju aldrig!

LEAVE A COMMENT