Äntligen hittades DEN mattan

160402_hus30_fotograf_ulrica_hallen_affari_jutematta_rund_1-6345

 

160402_hus30_fotograf_ulrica_hallen_affari_jutematta_rund_2a-6341

Mattan finns att köpa HÄR eller HÄR

Jag har länge letat efter en rund eller kvadratisk matta till vårt extrarum som idag är kontor/pysselrum/ingeting-rum. Alla möbler och detaljer som finns där inne går i vitt och grått och jag har inte hittat någon matta som passar. Att lägga in en rektangulär matta i ett rum som är i princip helt kvadratiskt blev helt galet så jag har letat och letat..

Så sent som häromdagen hittade jag en jutematta som jag tyckte skulle kunna passa istället för de runda mattor som finns att köpa överallt. Men men, jag kunde inte riktigt bestämma mig. När jag så i lördags var till Fullerö handel så råkade jag se ihoprullade mattor längst inne i ett hörn och döm om min förvåning när det var exakt samma mattor men till bättre priser än på webben.

Sagt och gjort, jag slog till direkt! Nu ska jag bara hämta hem en stol ifrån mamma och pappa, klä om den och ställa in där så är rummet liksom så klart det kan bli. Eller förresten.. jag skulle vilja fixa en bordsskiva till mitt skrivbord med gamla plankor som då kommer att balansera upp naturtanken ihop med mattan. Det bordet kan då också bli en perfekt detalj som fotorekvisita.

Vad gillar ni mattan? Ris eller Ros?