Äntligen hittades DEN mattan

160402_hus30_fotograf_ulrica_hallen_affari_jutematta_rund_1-6345

 

160402_hus30_fotograf_ulrica_hallen_affari_jutematta_rund_2a-6341

Mattan finns att köpa HÄR eller HÄR

Jag har länge letat efter en rund eller kvadratisk matta till vårt extrarum som idag är kontor/pysselrum/ingeting-rum. Alla möbler och detaljer som finns där inne går i vitt och grått och jag har inte hittat någon matta som passar. Att lägga in en rektangulär matta i ett rum som är i princip helt kvadratiskt blev helt galet så jag har letat och letat..

Så sent som häromdagen hittade jag en jutematta som jag tyckte skulle kunna passa istället för de runda mattor som finns att köpa överallt. Men men, jag kunde inte riktigt bestämma mig. När jag så i lördags var till Fullerö handel så råkade jag se ihoprullade mattor längst inne i ett hörn och döm om min förvåning när det var exakt samma mattor men till bättre priser än på webben.

Sagt och gjort, jag slog till direkt! Nu ska jag bara hämta hem en stol ifrån mamma och pappa, klä om den och ställa in där så är rummet liksom så klart det kan bli. Eller förresten.. jag skulle vilja fixa en bordsskiva till mitt skrivbord med gamla plankor som då kommer att balansera upp naturtanken ihop med mattan. Det bordet kan då också bli en perfekt detalj som fotorekvisita.

Vad gillar ni mattan? Ris eller Ros?

3 april, 2016
7 april, 2016

RELATED POSTS

6 Comments

 1. Svara

  Ekenäsliv

  4 april, 2016

  Jättefin matta!
  Gillar både en runda mjuka formen och materialet!
  Tummen upp härifrån alltså :)
  Kram Anna

 2. Svara

  Rania { Rania Maria Photography }

  5 april, 2016

  Åh sådana mattor är så fina, båda tummarna upp från mig! och idén om skrivbordet låter riktigt snyggt, ekonomiskt och miljövänligt – do it!

  Svar: Tack snälla Ulrica! Förkylningen är inte så farlig men man känner definitivt att kroppen inte är på topp. Men jag hoppas den vänder och försvinner så det inte blir värre. och tack för att du tycker jag är fin på bilden, verkligen – jättestort tack! STOR kram till dig, hoppas du har haft en fin start på veckan och att du får en underbar tisdag.

 3. Svara

  DianasDrömmar

  5 april, 2016

  Fin tycker jag kram

 4. Svara

  tankar o bilder

  6 april, 2016

  Mattan? Jättesnygg!!! :)
  Ha en fin onsdag!

 5. Svara

  AngelicasVärld

  6 april, 2016

  Super fin!!!

  Du har en liten utmaning hos mig ;-)

 6. Svara

  Patrik at Brass&Gold | En inredningsblogg på Hannas Room

  13 april, 2016

  Den var fin! :D

LEAVE A COMMENT