Ännu en härlig midsommar i Grindtorp

 

Som alltid så är en sak säker, och det är att Anni, floristen, fixar så  himla fint. Tänk så långt man kommer med en vit spetsduk och lite plockade blommor från trädgården. Då, i mina ögon, är det en äkta svensk sommarkänsla som infinner sig.

 

 

 

Nu har midsommar varit och vi är redan inne i juli, men jag måste ändå få visa hur härligt vi hade det på midsommaraftonen. Tyvärr så var Micke sjuk och låg nedbäddad hemma, så det som skulle ha varit en hel helg med husvagnen och kanske en tur ut på sjön blev till en heldag på landet hos Anni och Anders. Som tur var så fick jag med sonen i alla fall, då hans kompisar var bokade på andra familjeäventyr.

 

Denise lånade min kamera och fotade loss på lillebror och sambo som kastade frisbee. Efter en stund fick jag dock rädda kameran när syskonen kastade sig in i en kittlaochbråkalek :-)

 

Som alltid så är det jättemysigt att komma ut till Grindtorp och vi började med sillunch i det lilla fina köket. Efter det blev det tipspromenad och skönt myshäng innan klockan hade slagit middagsdags. Värmen som var i maj lyste starkt med sin frånvaro så vi trotsade alla svenska traditioner och satt inne och åt mat, och det var minst lika mysigt.

När kvällen var på väg mot natt så gäspade vi tungt och tog oss hemåt efter en riktigt fin dag!