Alla hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag, en smått överkommersiell dag som känns som mest går ut på att köpa dyra presenter, stora blombuketter och smaskig choklad.

I butikerna svämmar det över med smått galna och onödiga prylar som enbart är framtagna för dagens händelse, vilket jag tycker är lite tråkigt. Däremot tycker jag att det är lite trevligt ändå med en dedikerad dag där vi påminns om att visa uppskattning till de vi älskar.

Igår var jag på kundevent på IKEA i Västerås och köpte med mig svenska tulpaner hem. Jag hoppas att de växer till sig lite så de “hänger till sig” lite mer i vasen, för nu ser de ut att ha ramlat ner i den :-)

Att fira eller inte fira?

Jag vill skicka lite värme till alla mina läsare, mina vänner, min familj
och jag har dessutom skänkt en slant till organisationer som hjälper
hemlösa och ungdomar som har det tufft.

Jag önskar att jag kunde hjälpa alla ensamma människor som inte har
en familj att vistas hos, som inte har föräldrar eller barn som finns nära,
och det är något jag ofta tänker på hur jag ska kunna göra med mina förutsättningar.

Jag funderar vidare på detta, samtidigt som jag känner mig lyckligt lottad
över att ha en familj som står mig nära, jag har goda vänner och jag mår bra.

Jag utmanar alla som läser här.. om du går ut bland andra människor idag,
ge dom ditt leende så lovar jag att du får ett leende tillbaka.

Med kärlek och omtanke kommer man långt

15 februari, 2019

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  15 februari, 2019

  Kloka och fina tankar. Känns alltid bra att kunna dela med sig av sitt eget överflöd till de som har det svårt på olika sätt eller till forskning.

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   19 februari, 2019

   Ja, jag tycker det. Vi hade fadderbarn i flera olika länder i många år, men sen behövdes inte stödet längre och vi blev “avskrivna” men jag skulle gärna ha det igen. Måste nog kolla upp det faktiskt, nu när jag blev påmind om det. Kram

LEAVE A COMMENT