Halloj alla fina läsare så här på söndagkvällen! Hur har ni det? Jag vet inte ens var jag ska börja, men helt klart är att tiden snurrar på i dubbel fart verkar det som. Jag försöker balansera min tid mellan familj, vänner, jobb och lite mer jobb. Jag försöker hitta min väg framåt i vår nya koncern, med ny chef och en avdelning som utvecklas. Jag försöker umgås så mycket jag kan med barn och barnbarn och hjälpa dem på olika sätt. Jag försöker också att mentalt hitta verktyg för att komma ur min djupa fobi för möss så att jag kan bo hemma i vårt egna hus de veckor som Micke jobbar, men det går inte så himla bra. Jag är rädd och det tar all min energi.

Mitt i allt detta försöker jag också planera för att hitta tid och energi för det jag brinner för, som foto, bloggande, måla akvareller, läsa böcker och sjunga. Just nu har jag gjort ett inhopp i den kör jag pausat ifrån, och kommer vara med på årets julkonsert vilket är jätteroligt. Från och med i dag ska jag börja måla och läsa igen har jag bestämt.

Jag har varit på konferens och en föreläsning fångade mig direkt och den handlade om psykologisk trygghet. Det är något jag ska jobba på att hitta, både från mig själv och från andra runt om kring mig. Jag har börjat leta böcker och poddar som kan hjälpa mig framåt.

Det låter som att jag mår psykiskt dåligt men nej, det gör jag inte. Det finns däremot delar av mig som behövs utvecklas och det finns saker jag vill skapa tid för samtidigt som jag fortfarande har tid för jobb och familj. Det ska gå, det tror jag på.

Musfobin blir nog svår att rå på, men jag tar små steg framåt.

Men så.. nog om detta, även om jag tycker att det är viktigt med transparens och ärlighet i sociala medier istället för att bara visa allt det positiva och vackra. Livet är inte alltid en dans på rosor och man är inte alltid tillfreds med vad som händer och sker, men det som går att göra att göra sitt bästa och känna att man finns där för sig själv och för andra.

Nu har novent börjat och jag har plockat fram några ljusslingor och förra helgen köpte jag två fina ljushus som står på spiskransen. Nu ser jag fram emot en riktigt mysig november och december med familjemys, julmarknader, julfilmer och annat mys. I need it ❤️