Hjälp, tallen rasar utanför huset!!

Hallååå söndag!

När Nathalié satt och åt frukost och tittar ut genom fönstret så ser hon en av våra stora tallar rasa framför fönstret, och kommer springande och funderar vad sjutton som händer :-). Jag fattade ingenting utan tittar ut genom andra fönstret och ser då att vår vän Anders puttar omkull en stor tall med grävskopan. Det är ju också ett sätt att fälla träd på :-). Nathalié funderade först om det blåste så mycket ute, sen såg hon hela tallen svaja för att sen rasa! Haha.. det var lite kul!

Igår var det alltså full rulle från tidig morgon till sen kväll här hemma. Planen har varit sedan vi flyttade in att vi ska jämna ut slänten på sidan om garaget och bygga en carport där främst för mig så jag kan få en snöfri bil när det är vinter, och ja förstås ett tak över bilen även resten av året :-). Igår var vår trädgård full med grävmaskiner och stora lastbilar som körde hit jord och fixade till. Anders körde grävmaskin och sen hade han fixat en lastbil med chaufför, och den andra lastbilen kördes av pappas granne Larsa.

Anders passade samtidigt på att röja och fixa till en stor yta nere vid stora vägen där vi planerar att bygga en carport för husvagnen nästa vår. Nu är den så gott som redo för det vilket är perfekt!

Inne i huset började jag och Nathalié dagen med att maskera och täta golvspringor i vardagsrummet, vilket tog hela dagen. Jag kommer berätta mer om hur vi gjorde i ett annat inlägg för det var kul att lära sig hur man tar hand om såna här golv och kanske kan jag hjälpa någon annan att få golven drag- och musfria :-). Senare på kvällen tätade vi garderoben i sovrummet så vi förhoppningsvis slipper agera mushotell där uppe.

Nathalie och jag hade planerat en filmkväll och åkte och köpte lite godis men vi hann knappt en halv film innan alla höll på att somna sittandes i soffan så då kröp vi i säng istället. Att renovera hus tar på krafterna ordentligt!!