Vilket riktigt jädra härligt Säfsen-väder!

I helgen som var så var vi i Säfsen igen och hade en riktig toppenhelg!! Kolla bara på de härliga solen som sken över oss i skidspåret.

Min absoluta favoritbacke i Säfsen är Vargspåret, en till en början ganska flack backe genom skog och med den bästa utsikten. Här går det även att åka lite lössnö mellan granarna så det är toppen. Nathalie och jag stannade för att fota lite i solen och när Nathalie skulle sätta sig på huk så försvann snön under benen och där låg hon som en groda :-)).

Jag ÄLSKAR fjällbjörkar.. ju vitare, krokigare och mer vindpinade som möjligt, ju vackrare är dom.. min stora dröm är att kunna måla fjällbjörkar i akvarell.. jag övar och övar men jag behöver mer tid helt klart :-). Vackra är dom i alla fall!!

När man fortsatt förbi den något flackare delen av backen så kommer man in i skogen i en velodromliknande slinga och just den här helgen var det bara is i den delen så jag och Nathalie åkte ner så försiktigt som vi kunde och jag var mest rädd att ramla och slå mig när jag nu börjat med laserbehandling för mitt diskbråck i nacken.. men ner kom vi utan problem, bara lite hjärtklappning :-)

Lunch blev det i solen vid en ny foodtruck i backen.. texmex med quesadillas, curryris och massor med grönsaker.. herreguuuud, så gott det var!!!

Nu dröjer det dessvärre ett tag innan jag kommer till Säfsen igen på grund av andra inplanerade saker, men jag längtar alltid tillbaka till vår lilla husvagn och de lagom sköna skidbackarna :-)