Vilken söt liten innergård hos gröna tanten

I morse satt vi och funderade på vad som skulle hända idag.. det slutade med att killarna gjorde sitt och jag och svägerskan Anna åkte in till Västervik på shoppingrunda. Nu ska här kikas på fina saker minsann :-)

Efter att ha provat kläder och tittat på inredning i några timmar så blir man hungrig, och då hamnade vi på caféet Tant Grön inne i centrum. Anna och jag köpte varsin smörgås och äkta lemonad.

Den här lemonaden med smak av rabarber och vanilj är så himla god när den är iskall.. och när solen skiner så är det extra smarrigt.

Jag fick inte i mig min gigantiska macka, men supergott var det!! Skinka, brieost, soltorkade tomater.. jotack :-)

Innergården var jättemysig. Lite lagom rörig med fina stora keramikkrukor, udda stolar och bänkar överallt.. me like! Inne var det gamla slitna träbord med vackra rosor på borden och smidesljusstakar. Precis så där som det ska vara på ett café!

Vad jag hittade på shoppingrundan får ni se när jag kommit hem och fått dem på plats. En sak är säker, det var inget spontanköp, utan något som planerats att köpas in men som jag inte hittat förrän idag. En check på inköpslistan alltså :-). Men nu är det dags att leverera den kokta potatisen och salladen till grannarna, snart middagsdags.

Ciao raringar!

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Marie Karlsson

  11 juli, 2020

  var verkligen jättefint där

  • Svara

   Ulrica

   15 juli, 2020

   Ja, det var jättemysigt! Jag rekommenderar ett besök där :)

LEAVE A COMMENT