Vi stannade för natten vid fiskeläget i Kovik

Under vårt sista dygn på Gotland så parkerade vi oss vid Koviks fiskeläge. Det var precis här som vi stannade för två år sedan och hade tagit fel på datum när vi skulle åka hem, så när vi precis hade satt upp vårt lilla tält vi tänkte sova i, plockat i ordning i mina föräldrars husbil och satt oss ner och hällt upp varsin drink och tagit fram kortleken så fick vi SMS om att vi kunde checka in och att båten skulle gå om två timmar. Det blev snabba ryck då kan man säga :)

Den här gången hann vi däremot gå runt i fiskeläget och titta länge och väl. Det var himla mysigt. Tyvärr blåste det halv storm så vi frös och lilla William tyckte inte om att det blåste på husvagnen så han ville inte sova, var lite småledsen halva natten innan han somnade till slut.

Åh vad jag tycker det är fint med såna här gamla äkta gärdesgårdar!! Kan man trolla dit såna hemma tro :-)

Det blev en kväll med kortspel, vaggning av liten kille och lite städning i vagnarna innan vi somnade gott. Jag kan verkligen rekommendera ett besök här!!

RELATED POSTS

1 Comment

  1. Svara

    Tina ME

    4 augusti, 2020

    Kovik är fint! Det är också ett populärt ställe för kitesurfare. Såg ni att det finns ett litet hus där som är en kopia av vårt i Gnisvärd? Kram //Tina

LEAVE A COMMENT