Vi besökte Rolf och vännerna

Nu börjar min resa på Gotland lida mot sitt slut, men jag måste ändå få visa vad vi gjorde för roligt äventyr!

Vi hade förmånen att få åka till Salthamn och besöka Rolf and friends, en urläcker butik med både inredning, kläder, keramikverkstad och mycket annat fint. Butiken är en av Tinas favoriter där hon även är väninna med ägaren Katarina.

Butiken var stängd för säsongen, men Katarina var så gullig att hon såg till att den var öppen bara för oss, och när vi kom dit fick vi lite bubbel att sippa på medan vi strosade runt bland alla vackra saker. Jag fick något supergott alkoholfritt som jag glömde fråga vad det var tyvärr.. men skulle gärna veta för det kan jag tänka mig att vilja ha hemma i kylskåpet :-)

Grundaren Katarina öppnade sin första butik på Birkagtan i Stockholm. Vidare förälskade hon sig i den råa och unika miljön i den halvt nerbrunna fabriken på Salthamn, Gotland, där hon driver sin butik på sommaren. Katarina väljer varsamt sina produkter, med en blandning av inredning, kläder och smycken.​

Rolf and Friends är skapat för er att få en trevlig och personlig shopping upplevelse.

Källa: Rolf and friends

Som sagt, det fanns massor med fint och om det inte hade varit så att jag precis slängt ut en stor summa pengar på ett par stövletter till hösten (mina jädrans fötter kräver ju tyvärr fotriktiga skor och när jag väl hittade ett par snygga också, så fick plånboken svida) och det finns ett stundande bröllop att ösa ner pengarna i så hade jag nog kunnat shoppa lite nytt till hemmet.

Vi strosade runt länge och väl, och de andra tjejerna fick med sig fina saker hem och efter en stund så var det dags att åka vidare.