Väskan är packad, nu så!!

Jag och min kollega/väninna Ann har de senaste månaderna planerat för en konferensresa för hela företaget. Ett par enstaka kollegor kan tyvärr inte åka med på grund av olika anledningar, men totalt blir vi 55 personer som åker till Lissabon i Portugal där vi ska umgås, äta god mat, lyssna på inspirerande föredrag och självklart uppleva staden.

Jag och Ann åker ner ett dygn innan resten av gänget för att reka alla platser vi ska äta middag och konferera på. Vi ska dra på oss promenadskorna och gå till olika platser för att sen kunna rekommendera platser att besöka eller gå till om man vill ta sig en drink, shoppa eller bara njuta av solen.

Att åka en weekend till en europeisk storstad är något som verkligen lockar av olika skäl. I Lissabon hittar vi både kultur, gamla kvarter, färgglada hus och vackra gränder.. och jag ser fram emot alltihopa!! Ja, och så den goda maten.. och gemenskapen framför allt.

Vill du också åka iväg så kika gärna in på momondo Deals-sidan där det varje dag kommer massor med nya tips på weekendresor!