Väskan är packad, nu så!!

Jag och min kollega/väninna Ann har de senaste månaderna planerat för en konferensresa för hela företaget. Ett par enstaka kollegor kan tyvärr inte åka med på grund av olika anledningar, men totalt blir vi 55 personer som åker till Lissabon i Portugal där vi ska umgås, äta god mat, lyssna på inspirerande föredrag och självklart uppleva staden.

Jag och Ann åker ner ett dygn innan resten av gänget för att reka alla platser vi ska äta middag och konferera på. Vi ska dra på oss promenadskorna och gå till olika platser för att sen kunna rekommendera platser att besöka eller gå till om man vill ta sig en drink, shoppa eller bara njuta av solen.

Att åka en weekend till en europeisk storstad är något som verkligen lockar av olika skäl. I Lissabon hittar vi både kultur, gamla kvarter, färgglada hus och vackra gränder.. och jag ser fram emot alltihopa!! Ja, och så den goda maten.. och gemenskapen framför allt.

Vill du också åka iväg så kika gärna in på momondo Deals-sidan där det varje dag kommer massor med nya tips på weekendresor!

3 september, 2019
4 september, 2019

RELATED POSTS

4 Comments

 1. Svara

  Tina ME

  4 september, 2019

  Åhhh så härligt med Lissabon. Där har jag aldrig varit så jag vill ha massor av tips om hur det är där. Hoppas att ni får en fin resa. Kramar! //Tina

  • Svara

   Ulrica

   24 september, 2019

   Du kan få massor med tips, men något jag kan skriva här redan är att åka till Sintra som tar en halvtimme med tåg. Episkt!! KRAM

 2. Svara

  Lena - gott för själen

  8 september, 2019

  Lissabon är en stad jag har kvar att besöka. Den finns på rese-önskelistan, så det ska blir roligt att få läsa om dina äventyr där!

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   24 september, 2019

   Jag kan verkligen rekommendera Lissabon, men jag kan tycka att det krävs en hel del research innan för staden är stor och det finns många delar som är “centrum” så det var lite svårt att liksom hitta någon riktig stadskärna eller centrum där man kunde hitta samlat restauranger och liknande. Vi insåg att vi bodde centralt men det tog över en timme att gå dit där det fanns restauranger och butiker. Lite småsnopet. KRAM

LEAVE A COMMENT