Tipstisdag: Är du en fryslort?

Underställ Kari Traa

Jag är en sån extrem fryslort när jag är ute och efter många misslyckade tester och inköp så har jag insett att jag måste ha 100% ull närmast kroppen för att greja kylan på bästa sätt. Jag använder mig av Kari Traa’s underställ som är i 100% merinoull och jag har slitit ut några omgångar nu och gillar det massor.

Underställ Kari Traa

Dagens tips

Vill passa på att tipsa om att de finns för halva priset på Campadre just nu, så ska du befinna dig ute i skidbackarna eller i skoterspåret och saknar varma underkläder.. då ska du slå till tycker jag. Det är värt varenda krona!! Många är rädda för att ull-kläder ska klia men jag har inte märkt av det på något vis. Faktiskt tvärtom, det är mjukt och skönt att ha på sig och i husvagnen har jag till och med sovit med det när det varit riktigt ruggigt :-)

Underställ Kari Traa

Rumpchock minsann

Bara för allt liksom. Jag faller lätt in i tanken att blogginläggen ska vara så korrekt uppbyggda alltid, och är dålig på att bjuda på mig själv, så när den här bilden kom till genom att jag bara råkade trycka på avtryckaren medan jag kollade var jag skulle placera kameran, då bestämde jag att jag bjuder på en liten tisdagsrumpa :-).

11 februari, 2019

RELATED POSTS

4 Comments

 1. Svara

  Linn

  12 februari, 2019

  HÄRLIGT! Och väldigt snyggt underställ, nu blev man allt sugen på ett till sig själv :-)

  • Svara

   Ulrica

   12 februari, 2019

   Ja, dom är faktiskt riktigt fina :).

 2. Svara

  Lena - gott för själen

  15 februari, 2019

  Haha, rumpbilden var bäst! Tummen upp för den :-)

  De är så roliga och fina de där ställen.

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   19 februari, 2019

   Haha, ja, jag bjöd på den :-)).

LEAVE A COMMENT