Sånt man måste ha på landet

Inlägget innehåller reklamlänkar till Afound

Vilken rivstart jag fick på jobbet. Givande och intressanta möten som kommer att ge mig tuffa utmaningar den närmaste tiden och jag hoppas att jag kan börja tro på mig själv för det här vill jag verkligen greja.

Igår hällregnade det och idag när jag åkte hem från jobbet så hade det regnet när jag kom hem, så jag måste köpa mig ett par nya gummistövlar.. de på bilden är söta och så.. men de är inte så enkla att bara hoppa i när man ska ut och hämta ved eller gå till brevlådan..

Ska man ha ett par blå som inte är så höga i skaftet, ett par rosa som är mer som en sko, svarta mer jodphurs-liknande, klassiska i svart eller ett par som ser lite stylade ut? Ja, det är ju frågan?!

Efter jobbet tog jag tag i ett riktigt trist uppdrag.. att försöka hitta plats för våra skor och jackor. I gamla huset hade vi oändligt mycket mer och bättre förvaring än i det här gamla huset så det blir inte riktigt lika bra som tidigare men jag gjorde allt jag kan och det blev helt OK.

Nu börjar mina ögon hänga nere i knäveckan så jag får nog säga god natt alla fina!

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Marie Karlsson

  12 maj, 2020

  Ohh så fint med krukan och stövlarna =D ska jag ha i åtanke till vår balkong =D

  • Svara

   Ulrica

   12 maj, 2020

   Ja, visst blev det lite så där lantligt-gulligt att ha dom stå så bredvid blomkrukan :-). Vad roligt att du gillade det!

LEAVE A COMMENT