Så mycket att göra, så liten tid

När man är lite för snorig och känner av halsen så får man jobba hemma och det är inga problem då jag har en hel del att göra som gör att det är ganska skönt att ha tyst omkring sig, men det är förbaskat trist att inte ha kollegorna att tjattra med. Att jag dessutom har en riktigt stor, irriterande äcklig fluga som tydligen har vaknat upp och vill jäklas med mig utan att flyga ut är inte heller kul :-). Men men.. en dator, ett stort glas Pepsi Max, almanacka med todo-lista och två olika anteckningsblock.. då ska jag nog få nåt vettigt gjort också.

Såg ni så tomt det såg ut på förra bilden. Jodå.. i morgon går ju första flyttlasset till nya huset.. vi får nycklarna i morgon förmiddag och sen tar vi det mesta av vårt pick och pack och skuttar iväg. Just nu svämmar det över med kartonger överallt.. och i eftermiddag när jag jobbat klart så fortsätter packningen, och en sak är säker.. det finns saker att packa…

I helgen så flyttar vi så mycket vi kan av det där vi behöver hjälpas åt att bära och det som redan är packat. Nästa vecka har jag kombinerad semester och jobb och kommer att åka skyttetrafik och packa med det sista ur huset. Allra sist tar vi tag i uteförrådet och garage.

Igår och idag fick jag frågan om jag ser fram emot flytten och båda gångerna har jag svarat att jag inte riktigt vet. Ena stunden så längtar jag så jag blir galen efter känslan av att gå ut i skogen, lyssna på fågelkvittret eller tända i öppna spisen, och i nästa stund så tycker jag det nya huset är för litet, saknar saker som jag vill ha, det är svårmöblerat och funderingarna går varma.. är det verkligen rätt för oss, vill jag verkligen bo på landet, ha ett sekelskifteshus som inte är modernt.. jag vet helt ärligt inte om jag är en sån som gillar att bo så, eller gillar jag bara att titta på bilder ifrån såna hem? Eller har jag bara flyttfeber och allt kommer att bli superbra?! Nu finns det ändå ingen återvändo så det får helt enkelt lov att bli bra.