Över Stockholms takåsar

Inlägget innehåller reklamlänkar till Lindex

Tidigare idag var jag och kollegan Linn till vårt nya kontor i Stockholm för att mäta lite inför möbelinköp och kolla hur IT-utrustning ska kopplas in. Vi har inte tillträde förrän i höst men det är mycket som ska förplaneras och samordnas med leverantörer och hantverkare så vi kände att det var bra att kika in där en stund. Det kommer att bli så himla fint när vi är klara!!

Linn ställde upp på när jag testar inställningar på kameran. Thanks kompis :-)

Efter att ha kollat på lokalen så traskade vi några steg och in till Clarion Sign och köpte oss en varsin macka och en kopp te och satte oss och jobbade en stund innan vi åkte hemåt. Där satt jag med min underbara blus från Lindex (jag äääälskar gult) och bara njöt av sorlet runtomkring, sällskapet, att vi satt med varsin dator och jobbade i tysthet men ändå tillsammans, och min stora kopp te.

Nu har vi en liten bättre bild av kontoret, in- och utgångar, passage, parkeringsgaraget, hissar upp och ner osv.. så nu kan vi planera ännu mer. Vilken kul tid vi har framför oss!!