Över Stockholms takåsar

Inlägget innehåller reklamlänkar till Lindex

Tidigare idag var jag och kollegan Linn till vårt nya kontor i Stockholm för att mäta lite inför möbelinköp och kolla hur IT-utrustning ska kopplas in. Vi har inte tillträde förrän i höst men det är mycket som ska förplaneras och samordnas med leverantörer och hantverkare så vi kände att det var bra att kika in där en stund. Det kommer att bli så himla fint när vi är klara!!

Linn ställde upp på när jag testar inställningar på kameran. Thanks kompis :-)

Efter att ha kollat på lokalen så traskade vi några steg och in till Clarion Sign och köpte oss en varsin macka och en kopp te och satte oss och jobbade en stund innan vi åkte hemåt. Där satt jag med min underbara blus från Lindex (jag äääälskar gult) och bara njöt av sorlet runtomkring, sällskapet, att vi satt med varsin dator och jobbade i tysthet men ändå tillsammans, och min stora kopp te.

Nu har vi en liten bättre bild av kontoret, in- och utgångar, passage, parkeringsgaraget, hissar upp och ner osv.. så nu kan vi planera ännu mer. Vilken kul tid vi har framför oss!!

RELATED POSTS

4 Comments

 1. Svara

  Anna Wahlstam

  8 juli, 2019

  Låter spännande! Å blusen är ursnygg :)
  Kram Anna

  • Svara

   Ulrica

   9 juli, 2019

   Ja, vi har ett litet kontor i Stockholm idag, men byter nu till större lokaler så det är en hel del som ska planeras, men det kommer att bli bra och en stor sten som lättar från mina axlar när vi väl är där och allt är klart.. för letandet av nya lokaler har pågått länge :). Tack snälla du för komplimangen, gillar också blusen massor! KRAM och stort GRATTIS på födelsedagen fina du <3

 2. Svara

  Lena - gott för själen

  11 juli, 2019

  Wow, vilket läge! Det där blir säkert toppen! Och blusen var också toppen! Passar dig perfekt.

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   16 juli, 2019

   Tack snälla :). Ja, det där med blusar.. jag hade ju bestämt mig för att försöka bli lite mer enfärgad och basic i min klädstil, men det gick ju bra.. eller inte :)

LEAVE A COMMENT