Naturglimtar från en oktoberdag

161008_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_nibblegard_gronsooslott_applemarknad-2663

161008_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_nibblegard_gronsooslott_applemarknad-2672

 

161008_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_nibblegard_gronsooslott_applemarknad-2674

 

161008_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_nibblegard_gronsooslott_applemarknad-2677

På Nibble gård formade äppelträden långa tunnlar och jag var helt salig, och hur mycket jag än försökte så kan inte bilderna återge magin i dessa tunnlar av vackra äppelträd. Hit måste jag igen, varje årstid, för att fånga magin!!

På vägen hem tog vi små vägar istället för den stora motorvägen och det finns så mycket att se om man, som mamma och jag, bara fascineras stort av skogen som vi susar förbi. Jag var allra mest fascinerad över att jag kände till vissa av dessa små vägar och min pappa hade aldrig åkt på dem, han som i princip vet och kan allt om våra trakter. Det var riktigt kul :-)

Ganska nära hemifrån oss möttes vi av två rådjur som stod som statyer på varsin sida av vägkanten. När vi stannade bilen så spejade de misstänkt på oss, för att sedan skutta iväg bland träden.

Det var några av veckans naturglimtar! Ha en mysig söndageftermiddag.

9 oktober, 2016

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT