Mmm.. det där gryningsljuset

Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos, MIO och H&M

Det börjar mörkna ute nu när oktober har kommit, men när helgen kommer och man kan ligga och dra sig lite längre så kan man få njuta av det underbara gryningsljuset som kommer in genom fönstren.

När våra barn flyttade hemifrån så rev vi väggen mellan de två sovrummen på övervåningen och gjorde ett stort sovrum till oss. Det är luftigt och fräscht och alltid ljust och härligt. Jag älskar verkligen vårt sovrum.

Det enda som är lite tråkigt är att jag spenderar mestadels tiden själv där då Micke jobbar utomlands, och nyttjar inte sovrummet alls så mycket mer än på nattetid. Jag önskar ganska ofta att vi bodde i ett enplans-hus där jag kunde slänga mig på sängen när jag ville läsa en bok eller liknande, för nu känns den tanken väldigt främmande, att jag skulle gå upp på övervåningen och lägga mig så där en eftermiddag.. men jag kanske bara är knasig :-)

Vårt sovrum går i vitt, blått och beige vilket jag tycker är en skön mix, för det blir både fräscht men ändå ombonat. För att göra sängen ännu mer ombonad så har vi en ganska stor sängkappa från Ellos, lite olika kuddar som tex beige kudde och liknande kudde men utan tofsar finns, och liknande stickat kuddfodral och på väggen har vi brutit av totalt med en svart rund spegel men i fönstren har vi beige gardinlängder och naturfärgade fönsterlampor så det känns riktigt hemtrevligt och behagligt där inne.

I morse när jag vaknade var det dock becksvart och dimma utanför fönstret och i helgen kliver vi också upp i ottan för då är det ääääntligen dags att åka med husvagnen till Säfsen och ställa upp den inför säsongen. Yaaay!!