Kommer du över på en fika?

Inlägget innehåller reklamlänkar till Confident Living, Cervera och Mio

När regnet strilar tungt mot rutorna i mitten av juli, vad gör man då? Ska man deppa för att det inte är 27 grader varmt och solen strålar stort, eller ska man göra som jag? Ställa fram finaste brickan med mitt senaste loppisfynd ihop med en tekopp och en kaffekopp ifall någon tittar förbi på en fika?

Lägg dit några vaniljdrömmar och tänd finaste ljuslyktorna så är det bara att krypa upp i soffhörnet och mysa. Ett tips är att lägga i en linneservett (som dessutom är på super-rea just nu) i botten på brickan så skapar du en lite bohemisk och skön stämning. Jag lovar att ingen kan motstå en fika när den dukas fram så här :-)

Vill ni ha ytterligare ett härligt tips? Ibland vill man slänga något över benen i soffan men en pläd kan kännas för tung och varm, det känner ni säkert igen? Då vill jag tipsa om att köpa en hamam-handduk och använda som pläd, eller varför inte hänga den över divanen som dekoration? Jag köpte en blå haman-handduk för ett vrakpris (passa på vetja!!) och den blev helt perfekt i soffan! Och vet ni.. den passade även utmärkt att hänga över fotänden i sängen som dekoration. Smart smart :-)

Jag fick kvällsbesök av Denise, Adam och lilla William, men efter att ha proppat magarna fulla med korv stroganoff och ris så var ingen sugen på fika så det blev jag själv som tog en kopp te innan sängdags. Det går ju faktiskt jättebra att fika själv också :-)

Jag hoppas att just du har haft en toppendag, för det har jag haft!!