Jag har bränt näbben

Godmorgon torsdag!

Jag vet inte hur jag med ord kan beskriva mina föräldrar och deras energi. De har alltid något projekt på gång och håller efter sin egen lilla gård till 100% och ber ALDRIG om hjälp.. vi brukar säga att vi ska försöka att förekomma dem genom att åka dit och hjälpa till innan de själva hinner göra allt, men när vi tänker tanken och kommer dit så är de redan klara eller håller på för fullt. Vi är alltså alltid för sent ute.

På vår egna lilla gård finns det ganska mycket träd som behövs röjas bort då de är döda, har knäckts av blåsten och sen finns det massor av sly som bara behövs tas bort. Igår satt jag i en solstol och hostade lungorna ur mig medan jag tittade på pappa som fällde ett träd som hade knäckts i flera delar. När han fått ner de stammarna som knäckts och som låg vilande på andra grenar så var det bara sista delen av stammen kvar, som han sågade av och fällde åt behörigt håll.

Han är allt en hjälte, han.. min pappa!

PS! Tusen tack till er som hört av sig via messenger och sms och frågar hur jag mår. Er omtanke värmer mer än ni kan ana och njae, jag har mått bättre.. men förhoppningsvis vänder det nu, det kändes som att i natt kom någon form av vändning i hur jag kände mig. Idag har jag sjukt ont i kroppen men det känns mest som träningsvärk av allt hostande och att ha legat still så mycket så det är på bättringsvägen *peppar peppar*.

20 april, 2020

RELATED POSTS

1 Comment

 1. Svara

  Sallys hus

  24 april, 2020

  Hej igen vännen…ska skriva lite här med…
  Har varit inne här hos dig flera gånger under veckan men inte tagit mig tid att skriva.
  SÅ tråkigt att du blev så sjuk precis vid flytten….det var verkligen inget drömsenario och inte precis den start man kanske vill ha då man flyttar till nytt….skönt att det vänt och nu kanske du får tid i lugn och ro att fixa och dona.
  Jag vet ju att du sagt att ni ska tapetsera och måla….men ibland är det faktiskt bra att bo in sig en smula först…
  Det där som man tänker från början kanske inte alls känns rätt efter ett tag.
  Vilken pappa du har….förstår att du är glad för honom…Sånna pappor ska man hålla hårt i…;)
  Å utegruppen…wooooow vilket fynd!
  Läääängtar efter fler bilder och jag läääängtar tills jag får sitta där i en däckstol med en kopp te och titta ut över fälten med dig…
  Kraaaaaaaaam vännen och ha en fin helg!

LEAVE A COMMENT