Ja, här hänger jag på valborg

Hej alla vänner och fina läsare! Det känns som att jag har glömt bort hur man gör när man bloggar efter två veckor i influensa-land. Jag är inte helt ute ur eländet än, men i natt var första natten som jag har fått sova utan att hosta nämnvärt. Jag har i alla fall inte behövt ta mer hostmedicin under natten och det är en stor seger.

Hemma händer det mycket lite på väldigt lång tid.. jag hasar runt i mysbrallor, mjukiströja och fårskinnstofflor mest hela dagarna och plöjer säsong efter säsong på Once upon a time på Netflix.. tack och lov för en serie som jag inte sett ännu.. för läsa bloggar, svara på mejl osv.. det finns ingen ork.. jag öppnade datorn idag för första gången på flera dagar.. och jag har en hel del att svara på, så ni som läser här och väntar svar.. det kommer så fort hjärnan funkar igen.. hoppas på förståelse.

Idag har de nya ägarna tagit över vårt gamla hem och det känns JÄTTEKONSTIGT att det inte är vårt längre, efter 15 fina år. Men nu är det nya tider och jag tror att det här blir superbra när det är renoverat, röjt och klart.

Min gamla slaktbänk har fått bli soffbord. Vi har däremot inga ben till den så vi har använt två tidningsställ från IKEA men vi ska fixa pallbockar som ska betsas i samma stil som bänken så det blir mer enhetligt. Och nu kryper jag upp i nya soffan, som blev rätt men annorlunda. Vi hade bestämt oss för en gråbeige soffa i linnetyg, men det blev en ljusbeige soffa i sammet med guldnitar.. bara till det bättre i mina ögon och priset var ett riktigt vrakpris så vi slog till direkt. Jag tokgillar att shoppa på Blocket när man kan få i princip helt nya saker till en tredjedel av nypriset. Jajamensan.. då räckte pengarna till andra saker istället.

Men jaha.. så här ser min valborgsmässoafton ut alltså.. i alla fall typ en timme till.. sen ramlar mannen hem från Norge och det är dags för middag och TV-mys tillsammans.

KRAM på er som kikar in här.. det blir fler och fler vilket värmer så oändligt!