Enköpings lucia på besök

De senaste två åren har kören Återsken som jag är medlem i (men tagit en längre paus ifrån just nu) sjungit julsånger på mitt jobb, men i år kom Enköpings lucia och underhöll oss till julfikat. Så vackert och stämningsfullt med riktiga luciasånger ❤️

Det bjöds på lussekatter, pepparkakor, skumtomtar, varm glögg och praliner.. exakt så där som en luciafrukost ska vara. MUMS!

Den vackra lucian sjöng en solosång och det var så vackert.. lite gåshudsvarning på det faktiskt. Tack för en bra anordnad frukost!

Jag tog nyss en kvällspaus.. Micke är hängig och vilar och jag har fortsatt med renoveringen av lilla toaletten men när jag kom åt ventilationsspjället så ramlade det ner på golvet och där inne fanns både det ena och det andra.. jag hoppas och tror att det var mest jord och löv som låg i ventilationskanalen.. men jag tar inga risker och hittar nåt annat mindre trevligt så jag tog en bloggfixarpaus och drog igång en julfilm, så får Micke dammsuga rent där när han vaknat i soffhörnet. Sen ska jag fortsätta med renoveringen 😏. Det kommer bli så jädra fint!!