En kylig eftermiddag

160103_vinter_sno_hus30_promenad_januari_DSF3533

 

160103_vinter_sno_hus30_promenad_januari_DSF3539-b

 

160103_vinter_sno_hus30_promenad_januari_DSF3541

Fujifilm X-T1 | Fujifilm XF 56mm/1.2 R

Alldeles nyss kom vi in efter en riktigt kylig promenad. Solen lyste riktigt fint på snön och jag är glad att kameran hängde med runt halsen :)

Nu står älsklingen i köket och gör någon spännande gryta med färsk pasta till medan jag sitter här i soffhörnet och bloggar. Det är väl precis som det ska vara, eller hur?! Nu snöar det stilla utanför fönstret också och jag tänker krypa ner under tjocka filten och bara slöa resten av eftermiddagen. Om ljuset och kameran vill vara med mig så ska jag, senare idag, visa vad jag köpte för fint som lön för att jag sköter vår bokföring i företaget :-)

Trevlig söndag!