Det tar sig sa mordbrännaren
Inlägget innehåller reklamlänk till Newport

Nu sitter jag här och det är fredag kväll.. efter att dessa bilder togs så blev det tapetserat i köket och jag kan knappt gå därifrån för det blev så jäääääädra fint!! Tapeten är lantlig, men ändå modern och passar alldeles utmärkt i vårt nya kök. Så.. det går framåt, det börjar sakteligen bli ett hem.

Tapeten heter Trellis leaves, från kollektionen Falsterbo III av Boråstapeter. Jag vill helt osponsrat tipsa om att handla tapeter hos Ackes Färg i Enköping. Servicenivån är extremt hög och det finns inte något som de inte hjälper till att fixa. Min kompis Linda jobbar där så det är lite extra kul att shoppa där då :-)

Har ni sett vår jättefina kruka som jag köpte som en inflyttningspresent till oss.. den är så läcker och passar utmärkt på köksön. Och octopus-ljusstaken som jag föll som en fura för när jag var hemma hos Helena.. nu har vi en egen hemma hos oss också. Dom verkar vara slutsålda överallt men jag fick tag på en i Newport-butiken i Västerås.

Nähä.. dags att hinka i lite hostmedicin och försöka sova. Sov gott mina vänner!