Det är varmt och fullt upp

Godmorgon fredag!
Igår passade jag och Ann på att hänga utanför hotellet en stund innan alla de andra skulle komma. Det blåste en del så då var det riktigt skönt :-).

Vid lunchtid började alla kollegor dyka upp och det var ett virrvarr av hungriga resenärer som ville ha lite småplock i loungen och bli incheckade på sina rum.

Eftermiddagen och kvällen spenderades med tuktuk-tur med provsmakning av lokala råvaror och drycker och avslutades med en hamburgare på ett lite annorlunda ställe.

Idag är det konferens hela dagen och sen får vi kvällen på egen hand så då får vi se vad som händer. Jag själv är lite sugen på att upptäcka den gamla, nästan isolerade stadsdelen Alfama som vår guide igår berättade så varmt om. Det är dock en bit att ta sig dit men..

4 september, 2019
8 september, 2019

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  8 september, 2019

  Jag kan tänka mig vilket kaos när dryga 50 pers ska checka in samtidigt! Tur de har dig (er) som kan styra upp saker och ting så bra!

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   24 september, 2019

   Ja, att rodda runt en sån här grej är ett stort åtagande men Ann och jag är ett bra team och har gjort det här flera gånger nu så vi är bra synkade :-)

LEAVE A COMMENT