Dags att planera höstens jobb

Inlägget innehåller reklamlänkar till Cervera och Adlibris

Det är sen söndag eftermiddag 11 augusti 2019.. dagen är här, den som jag hade hoppats skulle ligga lite längre fram. Nog är jag hyfsat redo för jobb igen, men jag känner inte att jag är klar med att få susa fram längs slingriga vägar med husbil eller husvagn, umgås med familjen från morgon till kväll och skratta så att tårarna rinner av alla tokigheter. Men nu är dagen här.

Micke har åkt tillbaka till Norge och jag sitter här på altanen med en stor kopp te i favoritkoppen och ett wienerbröd (nejdå, bilderna är från en fikadejt tidigare i somras så just nu har jag bara en fylld tekopp framför mig) och fyller upp kalendern med saker som ska göras de närmaste veckorna.

Jag känner mig så mycket lugnare i huvudet sedan jag började skriva ner alla minsta småsaker i en almanacka. Jag har tagit en Bullet Journal-bok och gjort egna blad för varje vecka, med dagsuppslag och attgöra-lista. Sen kan jag bocka av varje sak när det är färdigt. Den här har blivit som min bibel, ligger alltid i väskan och på jobbet kommer jag framöver att se ut som en skolfröken för jag kommer nog bära med mig den överallt för att inte glömma den där lilla saken som någon ber mig att göra när man möts i korridoren.

Att skriva in allt digitalt funkar såklart suveränt också, men det är något visst att få skriva ner i en bok. Dels så kommer jag bort lite från det digitala för en stund, men sen är det lite skön känsla att skriva med penna.

Så… tillbaka till planeringen. Det händer MASSOR med roliga saker under hösten, både privat och på jobbet, så här behövs det prioriteras rätt och planeras ordentligt :-)

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT