Borta bra men hemma bäst?

Jo, visst är det väl så att ens hem är ens borg, men det är förbaskat mysigt att vara på resande fot med nära och kära!! Egentligen skulle vi inte komma hem förrän på lördag, men vädret satte stopp för reslusten och vi alla var nog rätt nöjda med att komma hem.

Just nu, klockan är åtta och det är torsdagmorgon, sitter jag här i soffhörnet, lyssnar på regndropparna som faller utanför fönstret, Micke som snarkar gott i andra delen av soffan och TV4 Nyhetsmorgon på TV. Jag tömmer datorn på semesterbilder och läser favoritbloggarna. Jag dricker te och försöker att bara njuta av att lägga upp fötterna på bordet och ta det lugnt.

Vad gör du på en regnig torsdag?

10 augusti, 2019

RELATED POSTS

4 Comments

 1. Svara

  Sallys hus

  8 augusti, 2019

  Å men hallå vännen….
  Denna regniga torsdag sitter jag på jobbet med en stor mugg kaffe. På min lunchrast har jag läst i kapp här inne hos dig….skrattat o gråtit en skvätt åt allt vackert du visar och allt fint du skriver.
  Dina bilder är ren och skär magi och jag känner hur det liksom drar i mig över att få greppa tag i kameran och ge mig i väg och fota.
  Å så vill jag åka i väg med husbilen igen….jiiiiises vad ni varit på många fina ställen och vad många bra tips jag fått…. Trosa tex… där har jag aldrig varit men det kan ju vem som helst se…att man måste åka dit!
  Kram fina du och njut av dina sista semesterdagar.
  Katarina

  • Svara

   Ulrica

   1 september, 2019

   Stor KRAM, fina du.. vad roligt att du kikar in här då och då och skriver dina härliga sammanfattningar.. de visar verkligen att lilla jag kan inspirera ibland också :). KRAAAM

 2. Svara

  Tina ME

  9 augusti, 2019

  Visst är det skönt att få komma hem! Igår blev det mest jobb och sen en resa hem till Sthlm men nu har jag packat ihop för idag och njuter av att vi nu har en hel helg här i storstan. Kramar till dig fina vän <3.

  • Svara

   Ulrica

   1 september, 2019

   Jo, lite skönt är det allt.. men jag mår så bra när vi är på vägarna så att vara hemma för länge går inte :). KRAM vännen <3

LEAVE A COMMENT