Bloggmaffian igång igen..

DSCF6524Hos Lena ( till vänster ) hamnade vi på hennes fantastiska altan!!

DSCF6525

Amanda njöt i solen

DSCF6530Supersmarrigt med knäckebröd och goda röror till förrätt

DSCF6532Rosé går väl nästan alltid hem i solskenet, eller hur :o)

DSCF6539Plåtar du mig så plåtar jag dig :o))

DSCF6541DSCF6544DSCF6545DSCF6546DSCF6548DSCF6551DSCF6554Nåväl, jag är väl ingen riktig bloggare om jag inte lägger in en selfie :o).
Skämt åsido, jag tycker det känns helt OK att vara med på bild numera.
Det jag inte gillar på den här bilden är att jag körde uppsatt hår denna kväll då vi planerat att bada i poolen,
men allt pladder och vindrickande gjorde att vi glömde bort det.
Lena, får vi prova din pool en annan dag?!

DSCF6555

När Ullis berättar, då sitter man som klistrad med skrattgroparna värkande.. :o)))

DSCF6556En stekare till bloggare… solglajjor, läppglans och kamera.. då är Linda homefree!!

DSCF6561DSCF6563MUUUUMS!!

DSCF6566DSCF6568 (kopia)

Enköpings bloggmaffia hade bestämt att vi skulle gå ut på restaurang och käka i fredags.. men så kom Lena ( Gott för själen ) på den briljanta idén att bjuda hem mig, Linda ( Hem & Trevligheter ), Ullis ( Tidsoptimisten bloggar ), Amanda ( House of Mandy ) och Susanne ( Villa Tretton ) på en snajdig middag “by the pool” hemma hos henne i skogskanten. I mina ögon.. MYYYCKET trevligare att vara hemma så och kunna sparka av sig skorna, krypa upp i en skön stol och snacka skit :o).

Sagt och gjort.. istället för att skriva en roman om maskelusker, bengalkatter som svingar sig som hysteriska i gardinstängerna, män som undrar om vi är skvatt knäppa när vi undrar om filmer med stora plasthandskar, vänner som blivit kollegor med varsin hjärnhalva.. eller andra andra galenheter som vi avhandlade mellan många timmars fullständigt asgarv och vindrickande… så får ni en kavalkad av härliga bilder :o)

En sak är fullständigt säker.. jag har totalt glömt att betala Lena för taxipengar ( fixar i morgon bitti *looovar* och skäms ), och så har jag förlängt livet massor med alla skratt.. och så fick jag nåt att skriva om i min lilla bloggdagbok *kul med minnen*.

26 maj, 2014

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Lena

  27 maj, 2014

  Och som vanligt har jag inte fått upp ditt inlägg i Bloglovin!!!

  Men åh vilket fint inlägg du fick till. Blir alldeles varm i hjärtat när jag läser och tittar på bilderna! Skrattar fortfarande! Och ja, självklart får vi försöka få till en pooldejt också.

  Taxipengarna hade jag glömt. Ingen fara!

  Kram Lena

 2. Svara

  Linda

  28 maj, 2014

  Ja, jisses vad kul vi hade. Och vad många fina bilder du knäppt. Skrattade gott åt bilden på mina små saker. :)

  Kram Linda

LEAVE A COMMENT