Besök kokhuset i Lofsdalen

Välkommen in till Kokhuset i Lofsdalen. I ladan ryms det riktigt härlig inredning, och nästa gång jag kommer hit, vecka 11, då ska jag ta med en stooor sak härifrån, som ska landa på vår förstuga i Säfsen!

Helena hittade härliga kökshanddukar och tavlor.

Jag älskar skoterkryss och det har jag gjort ända sen jag var yngre. De står så fint i skoterlederna och ser till att vi tryggt och fint kommer dit vi ska. Ju mer slitna de är desto bättre! Något som också fanns här som jag tyckte om var unika träskålar och skärbrädor som var väldigt operfekta och slitna. Det fanns även slitna träpallar och bänkar som var superfina!!

En av våra planerade utflykter den här helgen var till Kokhuset inredning, vilket var en liten höjdare. Där inne fanns det så himla mycket fint så jag fick hålla mig hårt för att inte shoppa, men jag har lovat att inte köpa någon inredning innan det är dags att börja inreda Nyborg, så det enda jag bestämde mig för var att åka tillbaka hit nästa gång vi kommer, och köpa med mig ett stort skoterkryss för att sätta på förstugan i Säfsen.

Jag rekommenderar varmt ett besök här om du vill köpa lite mysig inredning.