Back to work igen då

OK, det är måndag morgon. I normala fall så brukar jag inte dricka en kopp te innan jag kommer till kontoret men idag behöver jag nog en extra kopp för att komma igång. Eller egentligen inte, för första dagen efter semestern är alltid lite så där extra taggat, komma tillbaka till rutiner, se hur det ser ut på skrivbordet, prata med alla kollegorna och allt sånt där ni vet. Så den här koppen te kanske mer är till för att lugna ner mig :-). Jag funderar dock på om stickad tröja är en smart idé idag, det kanske blir lite varmt.. asch, det ordnar sig nog!

Igår åkte Micke tillbaka till Norge och det var ruskigt ensamt att krypa ner i sängen alldeles ensam. Efter att han åkt så åkte resten av familjen till Uppsala och tittade på Titanic-utställningen vilken jag varmt kan rekommendera. Man får egna hörlurar med guidad tur som tar ca 1 tim och 20 min. Väldigt intressant och riktigt gripande att se föremål från fartyget och människorna som var med i tragedin.

I Uppsala håller den bara på fram till 1 september (förlängt) och platserna tar slut i rekordfart så boka en plats NU om du ska hinna se den.

Det var fotoförbud på hela utställningen så jag har inte en enda bild, men jag kan garantera att det är värt besöket. De har t.ex byggt upp en autentisk korridor från förstaklassresenärernas hytter och det kändes nästan som att vara på plats på fartyget när man gick där. Mäktigt!!

Men tillbaka till måndag. Attgöra-listan är lång för dagen och direkt nu på morgonen kommer hela fyra nyanställda som ska tas omhand vilket är superskoj!! Så chip chop.. iväg till jobbet!

Har du börjat jobba än? Hade du måndagsångest eller längtade du tillbaka? Berätta gärna :-)