Avundsjuk på kidsen :)

150731_hus30_lofsdalen_1

Vår finaste svärson i cowboyhatt och allt :)
Så underbar bild!!

150731_hus30_lofsdalen_2

 

150731_hus30_lofsdalen_3
Alla foton: @ Denise Johansson-Hållén

Här hemma rinner regndropparna tungt utanför fönstret och jag har fastnat i soffhörnet och väntar på att sonen ska vakna och sambon ska komma hem efter jobbet, och då lägger Denise och Adam upp superfina bilder ifrån Lofsdalen – vårt smultronställe i världen.

Mina föräldrar köpte stuga i Lofsdalen 1991, tillsammans med min faster och farbror, men för några år sedan så ledsnade dom och sålde stugan till förmån för varsin husbil. Micke och jag, men framförallt våra barn, saknar stugan oerhört mycket och hade jag möjlighet så skulle jag göra allt för att köpa tillbaka den.

Igår morse susade då Denise och Adam iväg uppåt i landet och åkte faktiskt och hälsade på nya ägarna till stugan och har sedan stannat i trakterna för att vandra, fiska och bara ha det bra. Jag fick precis rapport att det regnar även där så de sitter i husbilen och spelar spel, men bilderna.. åhhh, vad jag saknar fjällvärlden, Lofsdalen, fjällbäckarna, kalfjällen… saknar det så det nästan gör ont i kroppen.

Denise och Adam, NJUUUUT!
Jag är avundsjuk som sjutton :)