Att göra en dag på Gotland

Gänget njuter av en dag innanför ringmurarna. Helena, Helena, Tina och Katarina pratar och pratar om allt mellan himmel och jord.

Helena strosar i eftermiddagssolen

Vi strosade omkring innanför murarna, fotade, diskuterade, njöt av sällskapet, vädret och skapade en jäkla massa content inför framtida inlägg.

Helena och Katarina är fotoladdade till tänderna

Efter att ha ätit en suveränt god lunch på Creperiet så åkte vi till Gnisvärd och tittade på Tinas familjs underbara lilla hus vid havet. Det har jag skrivit om tidigare. Vi fotade lite grann innan vi åkte vidare längs kustlinjen.

Kvällen blev jättelång, Tina bjöd oss på rostade rotfrukter och en helt enastående kycklingfilé-rätt som jag måste snuva receptet på. Det roligaste var att Tina hela tiden sa att det var marinerad och helstekt fläskfilé och jag sa lite fint att jag lovar att smaka en liten bit men frågade om dispens om jag inte tyckte om.. hon såg mäkta förvånad ut och frågade om jag inte åt kyckling heller.. då skrattade vi alla hejdlöst eftersom alla trodde det var fläskfilé :-)).

Vi satt sedan långt in på natten och diskuterade saker vi inte ska prata om här, skrattade så tårarna sprutade och kämpade hårt för att vara seriösa men bestämde oss för att vi tar det i morgon istället.