Att få blogga sig till fjällen

inosww_invite_short

Kolla så jäkla häftigt!! Att vara medlem i Influencers of Sweden har många många fördelar. Jag har fått lära mig mycket matnyttigt om hur bloggen bör hanteras för att vara både personlig, professionell och inbjudande. Där kan man lära sig utbyta erfarenheter, träffa många nya härliga bloggvänner, gå på workshops, bloggmeets. Man får också lära sig lagar, regler och rekommendationer för samarbeten osv osv osv.

Är du bloggare så rekommenderar jag varmt att gå med i nätverket!!

Och i januari.. då är jag anmäld till ovanstående Winter Workation.. en weekend med både bloggbusiness men också nätverkande, galenheter, skidåkning och en massa skoj. Jag har knappt träffat någon som ska dit mer än någon enstaka gång men jag ska ta bort all min dåliga självkänsla och verkligen umgås och lära känna nya kompisar.

Det ska bli sååååå roligt och nyttigt att åka :-).