Syrligt rosa och nyttigt
Om man vill bli mätt, äta något gott och hålla sig mätt länge så vill jag tipsa om
Åses lchf-kesoplättar. De är enkla att göra, smaskiga och mättar mycket bra!
I morse åt jag dem med hallon, men de är lika goda att äta med lite riven ost och
skinka, även lite tonfisk och oliver funkar utmärkt till.
Recept:
( källa och credit: Åse Falkman Fredriksson, 56 kilo )
1 portion : (2-4 plättar)
1 ägg
100 gram keso (1/2 liten burk)
0,75 msk fiberhusk
En nypa salt
Mixa allt med stavmixer och klicka ut 4 stycken i panna med kokosfett (utan smak).
Stek på ganska svag värme (50%) en relativt lång stund tills botten är fint
gyllengul och plättarna stabila nog att vända.
Servera direkt eller förvara i kylskåp och värm i micro när du ska äta.
MUMS!
Stort TACK, Åse, för det smaskiga receptet :)
Lena - gott för själen
Låter gott och fräscht! Måste testas.
Kram Lena
Katarina
Ååå vilken fin bild och även fast jag inte gillar keso nåt vidare så lät ju det där väldans smaskens….
Å vilka suuuupersnygga kläder du har i förra inlägget.
Det stod lite mitt namn på dem..;)
Kram Katarina
Hem & Trevligheter
Tack för plättarna idag. De var supergoda.
Kram, kram