Min allra första egenbakade cupcake

Jag har alldeles för många hobbys, men slänger mig till med en till :). Ikväll bakade jag cupcakes för första gången, vilket ju var SKITROLIGT!! Muffins har jag såklart bakat även tidigare, men att dekorera med frosting och dekorationer har jag aldrig testat.
Jag gjorde citronmuffins med rivet citronskal och grovhackade vita choklad-bitar i. Ovanpå har jag spritsat chokladfrosting, och sen dekorerat med en utstansad snöflinga i ätbar sugarpaste, samt ätbara silverkulor.
Jag gjorde även en mindre modell, ungefär hälften så stora som en vanlig. Mina kollegor får fredagsfika med små cupcakes. Jag hoppas hinna fotografera dem också innan jag måste åka till jobbet.. jisses, får väl kliva upp fem i morgon bitti för att hinna spritsa och dekorera *gääsp*.
Jag hoppas innerligen att dom går hem hos kollegorna bara :).

 

7 oktober, 2012
30 oktober, 2012

RELATED POSTS

4 Comments

 1. Svara

  Ljuvligtvitt & busiga gossar

  18 oktober, 2012

  Så gullig den blev :)
  Och ser jätte god ut såklart!

  FÖR många hobbys kan man väl inte ha? Så kör på ;)

  Kram

 2. Svara

  Linda

  19 oktober, 2012

  De kommer GARANTERAT gå hem hos kollegorna! Du är super duktig! Jätte fin och den ser super smarrig ut. Ska vi ha ett litet tea party nån gång?
  Kram kram

 3. Svara

  Johanna

  20 oktober, 2012

  Såå fina.
  Kram

 4. Svara

  Annelie

  30 oktober, 2012

  Hur läckra som helst!! :)

LEAVE A COMMENT