Fab Five Lördag.

141206_DSF6741

Foto: iPhone 5s

Ibland när energinivån blinkar gult, bankkontot är halvtomt och man känner sig lite allena, då är det fantastiskt roligt att ha, sedan lång tid tillbaka, inbokade saker som man får dela med härliga vänner.

Nu sitter jag här, har plockat fram partystassen från garderoben, laddat kameran och ätit frukost framför Nyhetsmorgon på TV. Om ett par timmar blir jag upphämtad av Johanna som både fixat biljetterna till musikalen och agerar chaufför till oss alla. Vi ska tillbringa dagen i huvudstaden, med strosande på julmarknad, Frida har fixat fram smaskig antipasti-picknick och i eftermiddag intar vi Chinateatern för musikalen Flashdance. Till kvällen har Jenny minsann fixat så vi får fri entré till nattklubb så då ska jag svinga mina lurviga ( ja, fasiken, jag har glömt raka dom också *S* ). När vi blir trötta så har Elin fixat ett 5-bäddsrum på Scandic Alvik och vem vet, det lär bli många goda skratt innan vi somnar :)

Åh, vad det ska bli roligt!!

PS! Nu när jag läser så inser jag att jag ju inte har fixat något alls inför dagen.
Hmm.. jag får lov att komma på ett sätt att kompensera alla fixar-tjejerna :)

Jag är tanten i det här gänget, så jag är nog den enda som minns när Flashdance kom ut som film och jag gillade både filmen och musiken jättemycket. Det ska bli spännande att se hur de omvandlat detta till musikalformat!

Jag önskar alla goa en jättemysig lördag!