När 2015 blev 2016
Bordet dukades i all enkelhet med grå duk, vitt porslin och många tända ljus.
Ljusstakar | Porslin | Bestick | Glas
Då alla ville dricka så olika saker så hade vi dukat upp olika typer av glas på bänken så fick alla börja med att hämta ett passande glas efter tycke och smak :)
Då vi hade ägnat dagen åt lite shopping till företaget så gick tiden lite för fort, så tack och lov kom Denise och Adam hem och fixade förrätten till oss, som bestod av en smaskig löjromstoast med bröd, en röra av creme fraiche, gräddfil och rödlök, avocado och äkta Kalix-löjrom som jag köpt av en kollega som är vän med en man som fiskat detta själv uppe i Kalix. HIMMEL, vad den var mild och god!!
Pappas fina träplanka fick bli överöst med kallskuret och massor av frukter. Jag är långt ifrån någon expertdekoratör men det blev uppskattat ändå.
Krustader med skagenröra, toppad med skalade räkor
Crostini med en röra av pepparotsost och hackade päron, toppade med valnötter
Desserten bestod av vit chokladmousse med färska bär
SKÅL, älskling. Ännu ett år tillsammans har gått och jag ser fram emot att fira många nyårsaftnar framöver med dig <3
Blus | Kjol H&M
Anders ser till att lyktan gör sig redo för avfärd
Titta, efter att ha kämpat lite så kom en lykta iväg. Jag trodde dessa var superenkla att tända och släppa iväg, men så enkelt var det inte!!
Det sköts fyrverkerier runt om oss hela tiden så även om jag tänkte på våra djur som var fruktansvärt rädda så tycker jag att det är magiskt vackert!
Adam släpper iväg sin lykta, som dessvärre sjönk när den flög iväg och landade i ett träd *fniss*
Gott Nytt 2016!
Jag låter bilderna ovan tala för sig själva. Kameranörden och sociala medier-galningen lät kameran vila väldigt mycket, mobilen låg i stort sett avstängd och jag njöt av sällskapet hela kvällen lång. Vi åt gott (jag och älsklingen klappar oss på axeln efter allt beröm vi fick för den goda maten), drack gott (jag hann inte ens öppna vår champagne för alla andra hade tagit med sig lite eget bubbel så den får lagras till nästa firande) och skrattade väldigt gott hela kvällen.
Jag hade förberett små frågelappar som låg under varje persons tallrik. Där fanns en fråga om något som hänt eller upplevts under 2015 som man fick berätta om. Själv fick jag frågan om vilken största lärdom jag fått under året, och den var svår, men kom fram till att det är dyrt och gör jäkligt ont att vara lite fåfäng och mina operationer efter min stora viktresa fick vara en lärdom, att fortsätta få människor att förstå att en Gastric Bypass inte är en dans på rosor och en quickfix i alla lägen. Den har sina baksidor också!
Jag och Micke vill tacka alla som kom och förgyllde kvällen som övergick i ett nytt år som jag vet innehåller mycket jobb och mycket trevligheter.
Home2tiny
Vilken mysig nyårsafton ni hade och så mycket god mat. Önskar dig ett härligt 2016. Kramisar Tina
Ekenäsliv
Gott Nytt 2016!
Så gott och trevligt det ser ut.
Livet har sina fram och baksidor.. O nog är vi mer benägna att framhäva det bra, fast ibland måste det mindre bra få bubbla upp och komma till ytan med…
Ha en fin dag idag!
Kram Anna
Lena - gott för själen
Oj vad mycket gott ni hade fixat! Ser superfint och smarrigt ut!
God fortsättning!
Kram Lena
Rania { Rania Maria Photography }
Mysig nyårsafton ni verkar ha haft, med mycket god mat! :D
Svar: Tack detsamma Ulrica! Jag är glad att du känner så, och att du kommer fortsätta följa mig – tack snälla! hihi det låter bra det ;) Kram!
jannice lindell
sååå mysigt !!
Anneli - A'la Foto
Ert nyårsfirande ser mysigt ut! :) Betyder det att du ångrar viktoperationen? Eller vad var baksidorna?
Jag önskar dig ett underbart 2016!
Kram!